- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"A Faustusosok és köztem azért van némi különbség. ?k csak feszíteni akarnak valami extra és hú de hatalmas lénnyel, az meg csak jól akar bel?lük lakni. Hívni könny? valamit, kordában tartani már nehezebb."
-"A probléma az ? lázadásukkal különben ott van, hogy miel?tt lázadhatnál meg kell ismerni a fegyelmet. A rendszert és ha nem értesz vele egyet akkor létre tudsz hozni egy sajátot, amit ha sikeres volt amit akartál, majd fölépítesz a régi romjain. ?k viszont nem akarnak semmit fölépíteni, így pedig a nevem nem adom a diplomájuk mellé. A másik meg, hogy ha fölhívnak a metasíkok mélyér?l valami hatalmasat amivel akár még nekem is meggy?lik a bajom,, közben meg kicsinál három-négy diákot poénb?l és még kett?t-hármat meg befal, akkor az én valagam rúgják széjjel. Ezért tartok rendet."
-"Ne haragudj, de nem kotorásztam bele a magánéletedbe. Egyébként se érdekelt igazán, hogy a leend? feleségeddel mit miért csinálsz egészen addig, amíg meg nem keres a Renraku vagy a személyedben vagy a lány személyében. Mondjuk fel?lem az egész igazgatóság megkereshet személyesen, nem érdekel. Fogadjanak bérvarázslót. Velük nem közösködöm."
-"Példa? Azt azt hiszem nem rólam kell majd venniük. Most még ne. Majd ha már majdnem egy szinten vagyunk akkor esetleg. Itt szerintem csak annyi a baj, hogy nem ismerik azt a mondást, hogy "Amit szabad Jupiternek...". De ha ennyire vigyázni akarsz a nem létez? jó híremre és arra a jó képre amit nem mutatok magamról, akkor nyugodtan. Majd küldd el a papírokat amiket ki kell töltsek. Majd megkérem a feleségem, hogy töltse ki ?ket, ? úgyis jobban utána tud érdekl?dni olyan fontos dolgoknak, mint hogy nagyanyám születésekor mekkora volt a háttérzaj és hogy akkor melyik házban volt a transzcendense, meg ilyen marhaságok. Meg utána jön majd a vizsgálat meg a mifene. Tudom én, hogy ez csak most volt öt perc, utána lesz még vagy két hét, mire ennek eredménye is lesz, vagy akár pár hónap. Maximum addig meglép innen valami. Ja és ha az újság teli lesz azzal amit valamelyik házamban találnak, téged teszlek majd érte felel?ssé."
-"Az hogy a környék lakhatatlan amíg meg nem tisztítják elég nagy kár. Ha mondjuk csak besugároz, akkor bizony igen rosszul jártunk volna. Viszont szerintem jobban jött volna most ki a dolog ha ennek a mitológiás dolognak te nézel utána. Látod, még gyanúsítottad is van. Akár meg is fogtad. Ha gondolod segítek a tanárságod okán, meg mivel most már muszáj, de nekem is van pár vonalam amin majd el szeretnék indulni. Meg ha már Macskát emlegetted, majd kifaggatom én azt a követ?jé, aki a fiam mellett ütött tanyát. Maximum beviszed. Mármint azt ami marad bel?le ha ? volt, mert ha elkaptam a cica farkát, akkor biztosan nekem fog ugrani."
-"Észre lehet venni, kivéve ha mondjuk csak most ette ide a fene ezt az egyet és most akar területet csinálni magának. Azt a banyát meg még profil szinten is hagyd békén. Azzal majd én megbirkózok valahogy, te viszont szerintem lépj hátrébb, mert ha vele kopját törünk, akkor annak NAGYON rossz vége lesz. Már egy kontinenssel arrébb is összekötöttük a bajuszt párszor és annak se volt jó vége. Ebbe most szerintem ne keveredj bele, mert kiskanállal szednek majd össze és kosárban visznek el. Azzal a véresszájú önjelölt inkvizítorral nem érdemes egy légtérben tartózkodni sem, a neved meg föl se merüljön. Ez volt például a másik indok, ami miatt nem akartam semmiféle papírt, de most már mindegy..."
-"Egyébként ismerem a lenyomatát, illetve a régebbit, szóval azóta lehet hogy változott, mindenesetre nem láttam eddig sehol sem a bolton meg a Faustusban néhány könyvön kívül."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
[roll0] Pszichológia, profilozás (to be continued)
- Mint mondtad te is voltál olyan lázadó, és kicsit valamilyen Punk irányzatot említettél, ezért feltételezem, hogy Otto is lázadó és punk. Ha pedig egy [i:1jo41kwk]sámán[/i:1jo41kwk], vagy [i:1jo41kwk]mágus[/i:1jo41kwk] önszántából beköltözik a Keisinger házba, akkor kedvez? neki mindaz a zaj, amit Otto kelt. És itt most nem feltétlenül a hangszerrel, hangszórókkal keltett zajra gondolok csak, hanem az asztrális háttérzajra is. Ha pedig valaki beköltözik, az nem a csendes Erika, hanem Otto miatt fog. Ha pedig ez a szimpátia inkább szerelem, akkor bizony egyet kell értsek veled, ? is gyanúsított.
- A kérdésben persze meg akarnám kérdezni: Otto amúgy zenél? Azumi meg "énekel" egy kis macskazenéhez? Tudod nem akarom még elképzelni sem, mondjuk én is tanultam kicsit énekelni, és volt is szerencsém pár érdekes bandához akkor is. Ha pedig Otto a színpadról is összeszedte az ? háttérzajához ill? énekes cicát, az érdekes lehet?ség, és a kicsit bosszúálló természetébe is beleillik a dolog. De nem szívesen bántanám miatta. De az ilyesmihez nem árt, ha egy kicsit meger?sítik a képességeiket valahogy, a felkészülésnek nyoma lehet...
Id?szer? elgondolkodni ezen a kérdésen, és eszembe is jut, hogy láttuk a Keisinger ház forgalmát.
- De ezek szerint a teaboltból valami különleges fétist próbálhattak összeszedni? Érdemes lenne megnézni mit vettek, mit írtak fel, mit kerestek. Valahogy le merném fogadni, hogy a teaboltos kaland és pár más furcsa út neked is felt?nt. Azt pedig nem hiszem, hogy már az év elején vizsgára készülve keresnének túl sok teát. Nincs ugyanis sem vizsga- sem ZH id?szak. Azt majd a szezonban. Ez a herbalista és talizmánárushoz tett látogatás pedig [i:1jo41kwk]túl jókor jött. [/i:1jo41kwk]Remélem megtudjuk mit is vásároltak.
(Lekérdezem, hátha van az id?pontról térfigyel? kamera felvétel. Ha van és ki lehet elemezni mivel foglalkoztak akkor az adatot Severin is megkapja meg a törvényszéki cica is)
- Az önjelölt inkvizítornak ha ilyen tömegpusztító dologhoz köze van, akkor viszont nem választási lehet?ség, hogy fellépünk-e ellene, hanem azonnali beavatkozást igényel. És tudod, én elhiszem, hogy mindenkit ki akarna l?ni, mert egy bosszúálló toxikus dög képes rá, nekem pedig az elmondottak alapján, mint oly sok inkvizítor ? is toxikus sámánnak t?nik, de kis szerencsével nem képes az egész világ ellen harcolni. Gondolom ezt is észreveszed. Ha pedig toxikusra gyanakszol, akkor ? például az, és ott láthattunk hasonló szellemre nyomokat.
Megnézem a boszorkány elérhet? adatait. Hátha lehet tudni a mágikus tradícióját, totemét (toxikus idol sámán?), faját, stb.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Lévén semmi rálátásom nincs egyetlen bulira sem, így ezt se meger?síteni se cáfolni nem tudom. Ha voltál rajta és láttad és tudod, hogy ? volt, akkor bizonyosan ? volt."
-"Hogy tudatosan vagy ösztönösen de ezt tesszük, az mindannyiunkra igaz. Nyilván Otto is ezt teszi, ahogy te is, de én is, még akkor is amikor nem figyelünk erre."
-"Ha arra akarsz kilyukadni, hogy Otto háttérzaja és ez az izé összefügg, akkor elviheted a papírodat messzire. Nem tudom mivel akarod meggyanúsítani, de lehet?leg tartsd távol magad a fiamtól. A legutóbbi gyanúd sem volt olcsó nekem és akkor Ottot még be is vitték. Tudod te, hogy mennyibe kerül egy szimpla kis civilnek elintézni, hogy az újságok semmi marhaságot ne hozzanak le? Hogy mennyi kiesett bevétel miatt kell "kárpótolni" ezt a rabló zsaroló bagázst? Nyilván nem, mert neked egy hívás és ennyi. Hát nekem viszont került némi pénzbe és szívességbe is. Leszámítva az Inside View-t, mert ?k a saját témájuk okán be vannak annyira rezelve, hogy elég egyet rájuk vakkantanom és egy hétig leállítják a lapot. Meg egyébként is lógnak párral, amióta összeakadtak néhány vámpírral és valaki hogy hogy nem, de ott volt a közelben."
-"Otto kisgyerek kora óta zenél. Nagyon szépen hegedül, ha kíváncsi vagy. Még hangversenyt is rendeztem neki párszor. Otthon a klasszikus zene kapcsán ismerik. Itt szokott rá valahogyan a punk rock-ra és egyéb irányzatokra. Szerintem különben múló dolog, mert gyakorlatilag havonta-kéthavonta vált. Még nem állt be az irányt?je. Az is lehet, hogy mondjuk fél év múlva itt is úgy kezdik emlegetni, mint az új Paganinit. Az a lány viszont nem egy színpadi figura. Nem tudom hogyan akadtak össze, nem is nagyon turkáltam én a fiam magánéletében, viszont Otto asszem csak egyszer tudta rábírni az éneklésre és akkor is egy hétig be volt rekedve szegény. Igen, az orvosi kezelés számláját viszont már turkálás nélkül láttam, azt ugyanis elküldi a bank..."
-"Ha ott valami rituális mágiát ?ztek volna akkor láttam volna. Egyetlen egyet láttam is és azt a lányhoz is tudtam kötni. Egy egyszer? megtisztító szertartás volt az, dehát japán, azok meg olyanok, mint a mosómedve." itt elvigyorodik egy pillanatra, amint kapcsol, hogy kivel is beszél. "Semmi személyes, de eddig azt láttam, hogy leülni sem hajlandó addig, amíg le nem fert?tlenítette a környéket."
-"Én meg hiszem, ugyanis az egész évfolyam év eleji fölmér?vel fog kezdeni, szóval a tea simán belefér."
A kamera fölvételei alapján egy srácot látsz aki bemegy a boltba és a pultnál lév? rastafarinak öltözött húsz év körüli sráccal beszél [aki folyton vadkendert szív, legalábbis erre következtetsz abból, hogy a dohányt gyógynövénymalomban össze?röli valamivel]. Némi szóváltás után a rasztahajú beleszagol egy üveg szárított valamibe, majd láthatóan majdnem elhányja magát. Ezután dülöngélve a polchoz kacsázik és ott kimér bel?le egy dózist. Ezt még megteszi pár fajta szárított f?vel. A vev? fizet, aztán távozik. A térfigyel? kamera fölvétele viszont már egy b?ncselekményr?l készül. Egy nagy darab troll egy vascs?vel igyekszik ártalmatlanná tenni egy eléggé vézna tornacip?s kínai fiút, aki egyet rúg, mire az illet? elfetreng a földön. Az áldozat pillanatok alatt rabolja ki a vascsöves trollt. Még le is köpi búcsúzóul. [A kamera ezt találta érdekesnek és nem a távozó vev?t.]
-"DE nem tudjuk, hogy köze van-e és nagyon úgy néz ki, hogy nincs. Lenyomatot ugyanis nem láttam, de ha szerinted köze van, akkor rohand csak le nyugodtan, de nélkülem. Lehet?leg vigyél egy csapat kommandóst, ?k fogják majd föl a varázslatok nagyját. A másik csapat lesz az aki megmarad élve, a harmadik csapat meg mágusokból álljon és ne a gyengébbekb?l."
a bejegyzések szerint Blythe Wilbeforce egy tünde sámán, habár többször kellett szkennelni, az alkalmazottak ugyanis nem hittek a szkennernek [olyan ronda a banya]. Elvileg egyáltalán nem toxikus, a Teremt? bejegyzett sámánja, csak kicsit hirtelen természet?, a katolicizmus okán rasszista [balhét is csinált a bankban, amikor meglátta, hogy a szkenner szerint tünde, a fia nyitotta neki a számlát], szerinte a többi metahumán a Sátán kreálmánya ezért emlékeztetnek a Bestiára.
Csapat riadó!
- A megtisztító szertartás pedig nem feltétlenül a [i:3i6o3bt2]származás[/i:3i6o3bt2] miatt, hanem els?sorban a totem miatt. Ami remélem, hogy nem bakaneko vagy valami hasonló. Furcsa módon a macska bár [i:3i6o3bt2]hagyományos totemállat[/i:3i6o3bt2] sok kultúrában, de a kereszténység is csinált bel?le elég érdekes lényt, de Japánban is van macskadémon. De nem hiszem, hogy bakaneko követe valami ilyesmit csinálna. Ha te azt mondod [i:3i6o3bt2]nem[/i:3i6o3bt2] a banya volt, akkor elhiszem, de azt is elfogadom, ha azt mondod, [i:3i6o3bt2]amíg nincs túl sok bizonyítékom várjak[/i:3i6o3bt2]. Közben te jogos védelmi helyzetben...
- Hiszen ne feledjük, ha a banya egy [i:3i6o3bt2]bosszúálló[/i:3i6o3bt2] toxikus sámánja az idoljának, és a fene nagy rasszizmusa okán a Human Nation, vagy az Alamos 20000 egyik másik szervezetét is támogatja, akkor egy terrorizmushoz köt?d? toxikus banya mindenkire veszélyes, és ha már eddig is volt hasonló szellemre utaló jelenség, akkor könnyen lehet, hogy az illet?vel szemben jogos védelmi helyzetben vagy. Ergo, ha véletlenül kil?néd, sok bizonyítékkal, és tanúval lehetne fellépni az ártatlanságod mellett. Ha a rivalizálás ellenére azt mondod, ne gyanakodjak, biztos nem rossz ?, te sem akarod elkapni, akkor pont az ellentét az amiért hiszek neked. Azaz amíg terroristák, mágikus veszélyforrások és hasonlók ellen léptek fel nincs razzia. Ha tudom, hogy mi történt.
- Mindenesetre, ez tipikusan az az eset, ahol [i:3i6o3bt2]okosabb[/i:3i6o3bt2] ha megkérdezed Otto barátn?jét. Ha köze van hozzá, akkor jobb ha te intézed, és nem ártana megoldani, hogy Otto ne keveredjen bele. De gyanítom, hogy nem csak ? lehet belekeverve, hanem az új srác is. Kíváncsi vagyok mit vásárolt, nálad is ott a felvétel és szerintem te is megtudod hamarosan. Ha Blythe mama érintett és [i:3i6o3bt2]te akarod intézni[/i:3i6o3bt2], akkor nem szólok bele, legfeljebb majd jelzem a kollégáknak, hogy jogos védelmi helyzetben cselekedtél. Igazából, ha Azumi érintett, akkor sem hiszem, hogy [i:3i6o3bt2]? idézte volna ezt[/i:3i6o3bt2], akkor pedig nem nagyon lehet tisztában, hogy a "háttérzaj miatt ide tévedt szellem" amit a háttérzaj forrásán keresztül visszazavar mit fog csinálni. Béna volt. Szakért?ként kimondod, hogy baleset és majd meghúzod háromszor taumaturgiából. Ha a baleset nem ismétl?dik meg, az sem zavar, ha a szakért?i vélemény szerint [i:3i6o3bt2]amit te írsz meg esetleg[/i:3i6o3bt2], valamilyen toxikus sámán lesz a valószín? elkövet?. Hiszen valószín?leg ezt nem lehet biztosra visszakövetni.
- Ha jól gondolom az a plusz ZH is valami büntetés. És le merném fogadni, te vagy az egyetlen lázadó prof aki a hivatalos fegyelmi helyett ilyen úton intézi az ügyeket. Viszont jó lenne ha megnéznéd a f? beszerzést amit néztem, mert úgy látom valamilyen szinten akár forró anyag is lehet a cucc amit beszereztek. És azért is küldöm neked, mert [i:3i6o3bt2]hivatalosan[/i:3i6o3bt2] informátor járt ott lesz a szöveg, ha nem akarunk a házad környékén mondjuk drograzziát, de akkor neked kell elzárni a drogcsapot. Gondolom ez sem bonyolult dolog.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"A fiamtól sok minden kitelik, a szóbeszéd szerint még több. Ha pedig Mr Weldon nem vigyáz a szájára, akkor a migrénje lesz a legkevesebb ami miatt aggódnia kell majd. Ugyanez érvényes a beosztottadra. Ha nem parancsolsz neki, majd parancsolok én, de nem fogja zsebre tenni amit kap. Err?l ennyit. Kezd elegem lenni a gyanúsítgatásokból. Igen egy ideig jót tesz, ha az embert?l tartanak. Több irányból jót tesz, de ez már egy kicsit sok."
-"De ülni sem muszáj a babérjaidon. Kereshetsz is valamit. Vagy mondjuk ott a gyanúd. Ha a fiamat bevitetted, akkor a banyát is bevitetheted, csak mondtam, készülj föl, hogy ellen fog állni, f?leg ha TÉNYLEG alaptalanok azok a gyanúk. Eléggé lobbanékony az öregasszony. Mindenesetre a nyomait itt nem láttam. Azt meg nem tudom, hogy milyen szervezeteknek a tagja vagy támogatója."
-"Annak a családnak a környéke HEMZSEG az ilyen kellemetlen dolgoktól. Odahaza több elég komoly dolgot fogtak be, miel?tt egyáltalán alkalmam lett volna megfigyelni egyet-kett?t. Gyakorlatilag folyton hajszoltuk egymást a Wilbeforce családdal, hogy ki ér oda el?bb egy érdekesebb szellemhez, gócponthoz, vagy mondjuk egy régi halottidéz? hírében álló mágus sírjához. Valahogy persze folyton el?ttem jártak egy lépéssel. Most különben azért gondolom, hogy megint ilyesmiben sántikálnak, mert nemrég találtam pár érdekes naplót a Mátrixban holmi "elektromágnesesség szellemeir?l". Igazából amíg ide nem jöttek, addig elvetettem az egészet, néhány drogos sámán pszichedelikus élménybeszámolójára ugyanis nem fogok ugrani. Csak aztán itt volt a Gilman-ügy, meg a Dombrowszki féle ház csomópontja és pont a kett? közé esett, hogy boltot nyitottak itt is. Igazából kil?hetném, én volnék a legboldogabb, de nedves melót még mindig nem vállalok."
-"Ha köze van hozzá, akkor maximum majd fölhívlak, hogy küldjetek ki egy hullaszállítót. Egy ilyen miatt amúgy is vége volna, biztosan ellen fog állni. Ha jól tudom Macska is elég komolyan tud védekezni, ha sarokba szorítják. A tisztító rituálé pedig biztosan nem ezt ?zte el. Annak nyoma lett volna. Nameg akkor nem a lány fog el?bb odaérni, hanem én. Rajta tartom a szemem azért azon a házon. Ott sem túl vastag a világok közötti határ. Illetve ha leveszem róla a védelmet akkor majd megint nem lesz az."
-"Enlajt ismerem. Persze Otto miatt. Az el?dje ugyan hozott be drogot ide, akkor viszont ópium és higany volt mondjuk a szifilisz kezelésének egyetlen módja. Akkor még nem volt az drog. Most viszont azért Kínából ki még könny?, ide be már kevésbé. Na meg akkor olyan környezete is volna, amit az öreg Wu nem tolerál túlságosan."
Csapat riadó!
Mindenesetre a számot igyekszem normálisan adatbázisból (telefonkönyv, stb.) is megtudakolni.
- Szia Azumi, a Aika vagyok, akivel nemrég találkoztál egy buliban. Remélem nem zavarok. Egy apróság, vagy nem is olyan apróság kapcsán felmerült a neved, és szeretném kikérni a véleményed valamir?l.
- Itt valami furcsa szellem csapott le a gatyátlan kalózokra, akiket talán te is meg akartál fogni, buli alapján úgy sejtem. Keisinger professzor úr azt mondta, szerinte az ilyen szellem lehet akár [i:1wrdngh6]rém[/i:1wrdngh6] vagy [i:1wrdngh6]toxikus szellem[/i:1wrdngh6] is, de én kételkedem benne, hiszen egy ilyen hatalmú toxikus sámán fennakadt volna a véd? hálón. Inkább valami [i:1wrdngh6]különleges[/i:1wrdngh6] szellemre gondoltam, mint ami az ausztrál mágikus viharokban van. Vagy mint az itteni elektromágneses szellemek, amikr?l állítólag többen kutatnak.
- S azt tudom, ha ilyenekre valaki bármely mágusnál kíváncsibb, az egy macska sámán. Anno a mi laborosunk is mindenre kíváncsi volt, most már kicsit félénkebb. Olyan mint egy macska. Ezt amúgy félig-meddig Brainstorming módszerrel fel is vetettem. S bizony sokan a [i:1wrdngh6]kutyát[/i:1wrdngh6] tartják a h?ség állatának, pedig számára csak természetes a falka. Egy macska viszont minden nap maga választja az embert, akit meg akar szelídíteni, akinek az ajtajához leteszi a zsákmányt, aki számára meg akarja mutatni ? hogyan tud vadászni. Önálló, de h? a barátaihoz. A legjobb barátaim között is van macska sámán.
- Ha nem raktál volna le egy kis zsákmányt az ajtónk elé, nem mernélek felhívni. Eleinte kicsit furcsa volt, s bosszantott, de rájöttem az egy gesztus volt. Szégyellem, de nem ismertem fel els?re, de mentségemre szolgáljon nem kellett egy törvényszéki cicustól segítséget kérnem. S ha te kicsit befogadtál a családba, úgy illik én is viszonozzam. Ha legközelebb énekelned kellene, legfeljebb helyettesítelek. Viszont szükségem lenne a segítségedre 3 dologban.
- Tudsz-e olyan sámánt, aki meg tudna tisztítani egy elektromágneses szellem által besugárzott környéket?
- Kifinomult érzékeid és helyismereted alapján kérdezem: Van-e tipped arról, tudod-e, hogy ki tette le ezt a kalózt is az ajtó elé valami helyi dolgot rászabadítva? Macska volt? Valamelyik követ?je? Valaki teljesen más? Mert ezek a banditák sokak bajszát cibálják meg. Ugyanis, ha Macska volt, nem nagyon akarok eljárást, és azt sem, hogy akár professzorok akár rend?rök megcibálják egy [i:1wrdngh6]okkal[/i:1wrdngh6] vadászó macska bajszát, de a bajt el kellene hárítani. És jó tudni, hogy nem fog ismétl?dni.
- S láttunk egy felvételt, különös füvekr?l amit t?letek a házból vásárolt valaki. A te orrod biztos kiszagolja mire való. Kell arról valamit tudni?
- Nem szeretnék a te vadászterületeden szaglászni, ha meg nem hívsz, így gondoltam megkérdezem. S ha érdekel pár tapasztalatcsere, várlak a nyomozókurzuson. Remélem id?nként a kedvenc törvényszéki cicám is eljön a cicaorról, cicafülr?l el?adást tartani.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Gorviki rémmesék
- Aquinovic Birtok ("őrjárat")
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?